gallery/logo 3

OM Oss

Vår mission

 

Vi coachar hela människan och utvecklar även din affärsverksamhet. Vi gör det på ett holistiskt sätt och målet är att du som kund ska kunna agera utifrån din inre visdom,  din inre kompass i alla delar av livet. Du ska kunna lita på din intuition och aldrig mera säga efteråt ’jag visste det’.

Vi blir din helhetscoach, som hjälper dig att hålla ihop allt som behövs för att du ska må bra och leva ditt liv precis så som du önskar. Det kan röra sig om din roll på jobbet, din roll som familjemedlem, din roll som vän och bekant, din roll inom samhället etc. 

Som en ’mänsklig renovering’ definierar vi områden som behöver ses över, jämnas ut eller byggas upp, ändras eller förstärkas. Vi tar fram din medvetenhet, gör en plan och stödjer dig igenom hela processen

 

från A till Ö.

 

Vi utgår ifrån hela människan och tränar dig att vara närvarande i varje möte och agera utfrån din inre kompass. Du kommer att förstå dina mentala programmeringar och hur du talar till dig själv.  Du kommer att lära dig strategier att hantera dessa aspekter. Vi guidar dig till att formulera din egen historia som du sedan kopplar till ditt personliga och professionella 'varför'. I det arbetet utgår vi ifrån Neuro-Linguistic-Programming (NLP).  

Vi erbjuder även att hjälpa dig att definiera din vision, mission och dina mål, både privat och professionellt.

 

vår målgrupp

 

Är du inne i en förändringsfas? Står du  inför en vändpunkt, en utmaning eller befinner dig i en konfliktsituation? Är du nybliven ledare? 

 

Janna Krumm, MA, har många års erfarenhet från globalt ledar- och säljanvar, personalansvar, affärsutveckling både i Sverige, Norden och Europa i stora som mindre organisationer.  Affärserfarenheten ligger till grund att kunna i samspel med NLP erbjuda affärs- och personlig coaching av högsta klass. 

Vi inkluderar även fysiska aspekter genom erfarenheter inom uthållighetsträning, yogalärarkompetens och meditation. 

”Två sanningar närmar sig varandra,
en kommer inifrån, en kommer utifrån och
där de möts har man en chans att få se sig själv”

– Tomas Tranströmer

 

Titta gärna på filmen 'Intuition - vår värdefulla kunskap' med och om Hrund Gunnsteinsdottir: 

https://kunskapskanalen.se/program/674/intuition-var-vardefulla-kunskap

eller 'Innsaei - the power of intuition':

https://zeitgeistfilms.com/film/innsaeithepowerofintuition

gallery/inlpta-web-hd